Haberler

Antalyaspor'da Sağlık Kontrolü

2010-2011 sezonunun startını bu sabah sağlık kontrolünden geçerek veren Antalyaspor, yeni sezondan umutlu.

2010-2011 sezonunun startını bu sabah sağlık kontrolünden geçerek veren Antalyaspor, yeni sezondan umutlu. Sağlık sponsoru Medikal Park Hastanesi'ne sabah saatlerinde giden 19 futbolcu sırasıyla, kardiyoloji, dahiliye, ortopedi, göz, KBB, diş ve nöroloji testlerinden geçti.

Kulüp Doktoru Burhanettin Çalım sağlık kontrolünün bugün de süreceğini belirterek, "Muayene olan sporcularımızda bir sorun çıkmadı. Umarım yeni sezonda da şanssızlıklar yaşamayız" dedi.

Bu arada, futbolcuların kontrolleri sırasında doktorlar ve hemşirelerle ilginç diyaloglar yaşandı. Yeni transfer Kerem Şeras kan alımı sırasında hemşireye dönerek, "Canım çok yanmaz değil mi" dedikten sonra iğne batırılırken değişen yüz ifadesi objektiflere yansıdı. Kulak muayenesi olan Necati Ateş ise doktora, "Hocam duymasak daha iyi olur galiba. Özellikle deplasmanda yediğimiz küfürler çok kötü. Bazen sağır olmak gerekiyor" diye konuştu.

Muayene sonrasında DHA mikrofonlarına konuşan Veysel Cihan geçen yıl geldiği Antalyaspor'da sezonun ikinci yarısında kendisini gösterebildiğini söyleyerek, "Umarım yeni sezonda çok daha başarılı olurum. Antalyaspor, bu yıl çıtayı biraz daha yükseltecektir" dedi. Kaptan Ömer Çatkıç ise Antalyaspor'da geçen yıl yakalanan başarı grafiğinin yeni sezonda arttırılmasını hedeflediklerini söyleyerek, "Takımdan ayrılanlar oldu. Ancak, buna paralel olarak katılımlarda gerçekleşti. Camiamız yeni sezonda çok daha güçlü bir Antalyaspor görecektir" diye konuştu.

SÜLEYMAN EKİN - MEHMET KILIÇASLAN - ANTALYA / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title