Haberler

Antalyaspor'da izin günü

Güncelleme:

FRAPORT TAV Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ardından futbolcular 2 günlük izne çıktı.

FRAPORT TAV Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ardından futbolcular 2 günlük izne çıktı. Kampta kuvvet, dayanıklılık ve taktik çalışan kırmızı beyazlılar, iznin ardından perşembe günü ikinci etap kamp çalışmalarına tesislerde devam edecek.

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde kuvvet, dayanıklılık ve kondisyon çalışmalarına yoğunluk veren kırmızı beyazlılar, taktik çalışmasıyla günde iki antrenman gerçekleştiriyor. Fraport TAV Antalyaspor, dün akşam antrenmanında U 19 takımıyla hazırlık maçı yaptı. Kırmızı beyazlıların antrenmanlarında tedavisi devam eden Podolski ile Serdar Gürler, Bahadır Öztürk takımdan ayrı çalıştı, Nuri Şahin ise henüz hazır olmadığı için hazırlık maçında forma giymedi.

Maçı kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk de izledi. Bu sabah da kuvvet çalışması yapan kırmızı beyazlılarda futbolcular 2 günlük izne ayrıldı. İznin ardından perşembe günü ikinci etap kamp çalışmalarına tesislerinde devam edecek kırmızı beyazlılar, 31 Ağustos'ta başlayacak The Land Of Legends Cup'ta mücadele edecek. Turnuvada Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor yer alacak. Kırmızı beyazlılar ilk maçında Ülker Stadyumu'nda 31 Ağustos'ta Fenerbahçe ile karşılaşacak. Turnuvanın üçüncülük maçı 4 Eylül, finali de 5 Eylül'de oynanacak.


- Antalya
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Tamer Tuna Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title