Haberler

Antalyaspor'da 48. Yıl Coşkusu

Antalyaspor taraftarları kulübün 48. yılı nedeniyle meşaleli kutlama yaptı.

Antalyaspor taraftarları kulübün 48. yılı nedeniyle meşaleli kutlama yaptı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'da 48. yıl dönümü dolayısıyla taraftarlar meşaleli kutlama yaptı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar, Atatürk Stadyumu'na giderek 48. yıl coşkusunu doyasıya yaşadı. Binlerce taraftarın katıldığı kutlamalara Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse de destek verdi. Taraftarlar stadyumda meşaleler yakarak renkli görüntüler oluşturdu. Bazı taraftarlar yıllarca Antalyaspor'a ev sahipliği yapan ve bu yıl yıkımına başlanacak olan Atatürk Stadyumu'nun koltuklarını hatıra için sökerek götürdü.

KUTLAMALARA GÖLGE DÜŞTÜ

Kutlamalar sırasında bazı taraftar grupları taşkınlık çıkardı. Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan GS Store mağazasına taşlarla saldıran taraftarlar maddi hasara yol açtı. Polis mağazanın etrafına şerit çekerek incelemelerde bulundu. Tekrar olay yerine gelen taraftarları polis ekipleri uzaklaştırdı. Ayrıca kutlamalar sırasında ellerinde bulunan torpilleri kalabalığa atan bazı taraftarlar tehlike saçtı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Menderes Türel Mustafa Köse Antalyaspor Ak Parti Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title