Haberler

    "Antalyaspor Batmaz, Antalya Halkı İzin Vermez"

    Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, kulüp düzenli gelire ulaştıktan sonra borçları yavaş yavaş ödeyeceklerini söyledi.

    Antalyaspor'un mali yapısıyla ilgili değerlendirmede bulunan Arıcı, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, iyi niyetlerle Nasri ve Menez gibi transferler  yapıldığına işaret ederek, şunları kaydetti:
    "Nasri ve Menez, gerçekten yıldız futbolcular. Olmayınca olmuyor.  İstediğimiz sonuçları alamadık. Sportif anlamda da başarı gelmeyince ekonomik  anlamda da bir takım zorluklar yaşadık. Ama onursal başkanımız Menderes Türel,  gerçekten her anlamda arkamızda, yanımızdaydı. Ona teşekkür ediyorum. Yeni  yönetim göreve geldikten sonra yaklaşık 25 milyon liralık bir ödeme yaptık.  Menderes Türel başkanın katkılarıyla bu ödemeler yapıldı. Öncelikle var olan  borçları bir düzene koymak istiyoruz. Bu anlamda iki projemiz var."
    Antalyaspor'un düzenli bir gelire kavuşacağını dile getiren Arıcı,  "Antalyaspor batmaz, Antalya halkı buna izin vermez ama ciddi anlamda borcumuz  olduğunu biliyoruz." dedi.
    Hedef Osmanlıspor galibiyeti
    Süper Lig'de geçen sezon Avrupa Kupalarına katılmayı kıl payı  kaçırarak, tarihinin en başarılı sezonunu yaşayan Akdeniz ekibi Antalyaspor, bu  yıl ise kümede kalma mücadelesi veriyor.
    Sezonun ilk yarısını 17 puanla 15. sırada tamamlayan kırmızı  beyazlılarda, görevinden ayrılan Brezilyalı teknik direktör Leonardo Araujo'nun  ardından takımın başına geçen Hamza Hamzaoğlu ile birlikte çıkışa geçti.
    Ligin ikinci yarısının ilk beş maçında 2 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 1  beraberlikle 24 puana ulaşan Antalyaspor, 23. haftada deplasmanda oynayacakları  Osmanlıspor karşısında da galibiyet alarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.
    Düşme barajı 34-38 puan arası
    Basın sözcüsü Arıcı, Kayserispor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin  kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, 6 puanlık bir maç oynadıklarını  vurguladı.
    Hem puan hem de futbolcuların ve teknik ekibin moralleri açısından çok  önemli bir haftayı kayıpsız atlattıklarını ifade eden Arıcı, şöyle konuştu:
    "Osmanlıspor karşılaşması da çok zorlu olacak. Çünkü Osmanlıspor da  bizim gibi zor durumda. Biz onlara göre biraz daha rahat olsak da üç puanlı  sistemde her an her şey değişebilir. Bir sonraki hafta Sivasspor maçına daha  moralli girmek istiyoruz. O yüzden maça 3 puan için çıkacağız. Takımda moraller  çok iyi. Geçen maçta Maicon kart cezalısıydı, cezası bitti. O da oynayacak ve  inşallah bu maçtan üç puanla döneceğiz."
    Hesaplarına göre düşme barajının 34-38 puan arasında olacağını ifade  eden Arıcı, bu nedenle Osmanlıspor karşılaşmasında alınacak bir galibiyetle  puanlarının 27'ye ulaşacağını belirtti. Arıcı, böylece düşme potasından  uzaklaşarak daha rahat hissedeceklerini söyledi.
    11 futbolcuyla yeni sözleşme
    Arıcı, transfer döneminin son günlerinde Doukara ve Hakan Özmert'i  kadrolarına kattıklarını anımsatarak, her iki futbolcunun da takıma çok faydalı  olduğuna dikkati çekti.
    Forvet oyuncusu Doukara'nın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun uzun  zamandır takip ettiği bir futbolcu olduğunu vurgulayan Arıcı, "Doukara bizim için  çok kıymetli bir futbolcu. Ondan daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum." diye  konuştu.
    Yeni yönetimin göreve başlamasının üzerinden yaklaşık 1,5 ay geçtiğini  vurgulayan Arıcı, önümüzdeki sezonun planlamasına başlamadan önce sözleşmesi  bitecek futbolcularla masaya oturacaklarını söyledi. Arıcı, görüşmelere yakında  başlayacaklarını dile getirerek, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 11  futbolcularıyla birkaç hafta içinde sözleşme yenilemiş olacaklarını belirtti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Menderes Türel Antalyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title