Haberler

Antalyaspor Başkanı Öztürk Eto'o ve Morais Takımda Kalacak

Antalyaspor Başkanı Öztürk Eto'o ve Morais takımda kalacakRonaldinho gündemimizde yokTürk oyuncu sayısını artırarak, koşan, mücadele eden takım yaratmak istiyoruz"Her futbolcu satılıktır ederini bulursaAntalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, dünya yıldızı Samuel Eto'o ve Portekizli teknik direktör Jose Morais'in takımda kalmasını istediklerini söyledi.

Antalyaspor Başkanı Öztürk Eto'o ve Morais takımda kalacak

Ronaldinho gündemimizde yok

Türk oyuncu sayısını artırarak, koşan, mücadele eden takım yaratmak istiyoruz"

Her futbolcu satılıktır ederini bulursa

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, dünya yıldızı Samuel Eto'o ve Portekizli teknik direktör Jose Morais'in takımda kalmasını istediklerini söyledi.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, genel kurul sonrası Hasan Subaşı Tesisleri'nde kulüp binasını gezdi. Burada yönetim kurulu üyeleriyle fotoğraf çektiren Öztürk, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Antalyaspor'un ilk etap kamp programının yapılmadığını bu programa uyulacağını anlatan Öztürk, öncelikle transfer çalışması yapacaklarını vurguladı. Kadroda 52 oyuncu bulunduğunu hatırlatan Öztürk, yola devam edilmeyecek futbolcularla sözleşme feshedileceğini belirtti. Portekizli teknik direktör Jose Moaris'in belirlediği futbolcu listesine göre takımdan ayrılması düşünülenlerin belirleneceğine dikkati çeken Öztürk, Mali durum daha netleştikçe transfer netleşecek. Şu anda görünen belirli pozisyonda, stoper ihtiyacı ve iki kanat oynayabilen açık ihtiyacı var. Bu sezon için kısa ve öz transferlerle nokta atışı yapmak istiyoruz. Çok transfer yapmak istemiyoruz 52 oyuncu sayısı fazlayken dedi.

RONALDİNHO GÜNDEMİMİZDE YOK

Öztürk, Ronaldinho transferinin kesinlikle gündemlerinde olmadığını vurguladı. Kendi yıldızlarını yaratmayı istediklerini kaydeden Öztürk, Yıldız transfer yapmaktan çok kendi yıldızımızı yaratma peşindeyiz. Elimizde yıldız futbolcular var. Bunun maliyet yükü de belirlidir. Hedeflere ulaşabilmek için daha uzun dönem düşünmek lazım. Buna uygun futbolcular alınacaktır. Çünkü elimizde yıldız ve tecrübeli futbolcular var dedi.

Antalyaspor'un ikinci kamp dönemini Hollanda'da geçirmesini planladıklarını dile getiren Öztürk, kadroda Türk oyuncu sayısını artırarak, koşan, mücadele eden takım yaratmak istediklerini söyledi.

İKİSİNİN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ

Morais ve Eto'o ile çalışmak istediklerini anlatan Öztürk, İkisinin de devam etmesini istiyoruz. Hocamız da çok kariyerli ve Antalya'nın benimsediği bir hoca. Eto'o da aynı şekilde kariyerli ve Antalya'nın benimsediği futbolcu. 2 tarafın da mutlu olması önemli. Onlarla konuşarak yolumuza nasıl devam edeceğimizin kararını vereceğiz dedi.

Morais ile Barselona'da görüştüğünü dile getiren Öztürk, Portekizli teknik direktörün Antalyaspor'da kalmak istediğini söyledi. Eto'o ile de görüştüğünü belirten Öztürk, yıldız futbolcudan olumlu izlenim elde ettiğini kaydetti.

HER FUTBOLCU SATILIKTIR EDERİNİ BULURSA

Öztürk, Eto'o ve Morais'in takımdaki geleceği hakkında şunları söyledi Morais kalmak istiyor. Yönetimle güzel şeyleri yapacağımız insan odur. Eto'o ile de görüştüm. Katkı verecek herkesle çalışmak isteriz. İki ismin de katkı vereceğini düşünüyoruz. Futbolcu ya da hoca olsun bizimle çalışmak isteyenlerle devam etmek istiyoruz. Benim düşüncem her futbolcu satılıktır, ederini bulursa her şey düşünülebilir. Bu Eto'o ve hoca için de geçerli. Biz kesinlikle çalışmak istiyoruz ama imkanlara bakarız.

BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM

Stat devrinin uzun süre almadan gerçekleşeceğine inandığını dile getiren Öztürk, bilet ve kombine fiyatlarında indirim yapacaklarını anlattı. Daha önce kombine satın alan taraftarın indirimde olumsuz etkilenmeyeceği sistemi yakında açıklayacaklarını dile getiren Öztürk, kulübe finansal değer getirecek doğru rakam olursa sponsorluk anlaşmasına sıcak baktıklarına değindi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Şafak Öztürk Antalyaspor Ronaldinho Samuel Eto Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title