Haberler

Antalyalı öğrencilerden Suriye'deki askerlere duygulandıran mektup

Güncelleme:

Antalyalı öğrencilerden Suriye'deki askerlere duygulandıran mektup

ANTALYA - Suriye'deki askerlere mektup yazan öğrenciler, "Hiç merak etmesinler arkalarında duruyoruz. Onların taşıdığı şanlı bayrağı biz devralacağız. Onların eşi dostu bize emanet, Onlar da Allah'a emanet" ifadelerinde bulundu.

Antalya'nın Aksu ilçesi Kumköy mahallesi ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Aksu İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gülcü öğrencilere Özel Harekat Şubesi, Aile İçi Şiddet Birimi, Silah Ruhsat Birimi, Suç Önleme Bürosu, Polis Merkezi Amirliği, Devriye Ekipleri Amirliği ve telsizle haberleşme hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin en fazla merak ettikleri Bordo Bereliler ile Polis Özel Harekatçılar hakkında soruları cevaplayan Gülcü, "Özel harekatçılar bina operasyonları, rehin alma operasyonları, teröristler konusundaki operasyonlara giderler. Onlar bizim silahlı gücümüzdür. Bordo bereli olmak içinse önce asker olmak gerekiyor. Bordo bereli olmak için fiziksel olarak güçlü olmamız gerekiyor. Özel Harekat'tan farklı bir birim" diye belirtti.

Öğrencilere tedbirli olun uyarısı

Öğrencilere, suç ve suça meyilli insanlardan korunma tedbirlerini anlatan Gülcü, "Tanımadığınız insanlardan yiyecek, içecek ya da hediye tarzı şeyler almayın. Her zaman aydınlık ve işlek yollardan gidip gelmeyi tercih edin. Bilmediğiniz insanlara fotoğraflarınızı, numaranızı, kimlik numaranızı göndermeyin. Güvendiğiniz insanlarla birlikte olun" şeklinde konuştu.

"Bayrağı devredeceğiz"

Öğrencilerin en fazla dikkatini çeken birim Özel Harekat Şubesi oldu. Bir özel harekat polisi öğrencilere hitap ederek, "Biz bu bayrağı size devredeceğiz. Vatan, bayrak sevginizin olması bizim hepimize gurur veriyor. Bize duygulandırıyor. Türk Milleti olarak bu bilinçte yetişecek sizleri görmek bizi mutlu ediyor. İyi ki varsınız. Memleketinizi severek büyüyün. Memleketimize ileride büyük insanlar olarak hizmet edin" dedi.

"Bu mektubu okuyunca çok sevinecekler"

Öğrenciler duygularını mektup yazarak bir özel harekat polisi aracılığı ile Suriye'de görevli Polis Özel Harekat timleri ile askerlere gönderdi. Yazılan mektupları götürerek askerlere okuyacağını ifade eden Polis Özel Harekat mensubu, "Polis amcalarınız, asker amcalarınız bu mektupları okuyunca çok sevinecekler, çok mutlu olacaklar ve yalnız olmadıklarını hissedecekler. Arkamızda büyük bir Türk gençliği var diyecekler" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Suriye'deki görevli polis ve asker birliklerine seslenen öğrenciler, "Askerlerimize polislerimize mektup yazdık. Hiç merak etmesinler arkalarında duruyoruz. Onların taşıdığı şanlı bayrağı biz devralacağız. Onların eşi dostu bize emanet, Onlar da Allah'a emanet" dediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

DOST Partisi Suriye Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title