Haberler

Antalya'ya Oyuncu Yağmuru (2)

Antalya Televizyon Ödülleri için aralarında Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Türkan gibi televizyon dizilerinin ünlü oyunlarının Antalya'ya gelişi sürüyor.

Antalya'ya OYUNCU YAĞMURU (2)

GANİ MÜJDE; İYİ OLAN KAZANSIN

Antalya Televizyon Ödülleri için aralarında Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Türkan gibi televizyon dizilerinin ünlü oyunlarının Antalya'ya gelişi sürüyor. Antalya'ya tarifeli uçakla gelen ikinci gruptaki dizi yıldızları, hayranları ve görevliler tarafından karşılandı. Küçük Sırlar dizisinde oynayan Sinem Kobal, kırmızı gözlüğü, kırmızı jeani ile dikkat çekerken, manken- sunucu Ebru Şallı, çocukları Beren ve Berk ile ilgi odağı oldu. Petek Dinçöz, Can Tanrıyar, Hatice Şendil de dikkat çeken sanatçılar arasında yer aldı.

Yahşi Cazibe'nin senaristi Gani Müjde, Antalya'daki televizyon ödülleri yarışmasını önemli bulduğunu söyledi. Müjde, "Öncelikle iyi olan kazansın diyorum. Böyle bir ödül, çok gerekliydi bence. Böyle bir şeyin, tarafsız bir atmosferde, kanalların etkilerinden uzak bir yerde yapılması çok doğru oluyor bence. Antalya, sinemadaki geleneğini anlaşıldı ki televizyonda da sürdürecek. Başarılı ve çok doğru bir hamle olarak görüyorum" dedi. Bu yılki Onur Ödülü'nü Tekin Akmansoy'a takdim edecek olan ünlü tiyatrocu Defne Yalnız da, bu ödüllerin sanatçıları şevklendiren, keyiflendiren etkinlikler olduğunu vurguladı. Yalnız, "50'nci yıla geldiğim zaman, inşallah 6 sene sonra bana da verirler" temennisinde bulundu. Sanatçı Erdal Özyağcılar da, Antalya Televizyon Ödülleri'nin uzun yıllar sürmesini diledi. Sanatçılar daha sonra kokteylin yapılacağı Mardan Palace Oteli'ne geçti - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title