Haberler

Antalya - Vali Altıparmak´Tan Gençlere Tavsiye: ´Cümle Savm Ü Salat´

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, İş-kur'da Kurs Gören Çocukları Ziyaret Etti, Tavsilerde Bulundu, "hayatta Fırsat Her Zaman Geçmez. Ne Diyor; Cümle Savm Ü Salat... Yani, Namazın Kazası Vardır Ama Fırsatın Kazası Olmaz" Dedi.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, İş-Kur'da kurs gören çocukları ziyaret etti, tavsilerde bulundu, "Hayatta fırsat her zaman geçmez. Ne diyor; cümle savm ü salat... Yani, namazın kazası vardır ama fırsatın kazası olmaz" dedi.

Antalya polisinin Avrupa Birliği (AB) tarafından yılın örnek projesi seçilen "Çiçekleri Soldurmayalım" projesi kapsamında Kepez bölgesinde yaşayan ve sokakta çalıştırılan yaşları 16 ile 18 arasında 11 genç için Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur desteğiyle plastik pencere kapı doğrama, "Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı" projesi kapsamında da 18 gence seramik ve karo kaplamacılığı kursu verilmeye başlandı. 10 hafta sürecek Seramik ve Karo Kaplamacılığı Kursu'nun açılışını yapan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karakaş, Şube Müdürü Özer Bedir, polisler ve eğitmenler ile birlikte gençlerle sohbet etti.

Dersliklerini ziyaret ederek başarılar dileyen Vali Altıparmak, "Hayatta fırsat arkadaşlar, her zaman geçmez. Ne diyor; cümle savm ü salat... Yani, namazın kazası vardır ama fırsatın kazası olmaz. Fırsat bir defa ele geçer, onun için iyi değerlendirin çocuklar, oldu mu?" dedi.

İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz geleceğimiz. Onlara yatırım yapıyoruz. Sokaktan kurtarıp iş güç sahibi yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title