Haberler

Antalya: Trabzonsporlu Futbolcular Antalya'da Açılışa Katıldı

Trabzonsporlu Futbolcular Yattara, Hüseyin Çimşir ve Umut Bulut, Bordo-mavili Kulubün Eski Futbolcularından İskender Eroğlu'nun Kurduğu Trabzonspor Futbol Okulu'nun Açılışına Katıldı.

Trabzonsporlu futbolcular Yattara, Hüseyin Çimşir ve Umut Bulut, Bordo-mavili kulubün eski futbolcularından İskender Eroğlu'nun kurduğu Trabzonspor Futbol Okulu'nun açılışına katıldı.

Trabzonsporlu futbolcular, tesislere gelişinde miniklerin yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı. Futbolcular, minik hayranlarının formalarını imzaladı.

Ziyarette Trabzonspor'un eski futbolcularından İskender Eroğlu da, Trabzonsporlu futbolculara kendi elleriyle baklava ikram etti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonsporlu futbolcular, ikinci yarı için taraftarlara ümit verdi. Sakatlığı nedeniyle takımdan uzun bir süre ayrı kalan Gineli yıldız Yattara, ikinci yarının çok farklı olacağını belirterek, "Takımla birlikte çalışmalara başladım. Fazla bir şey söylemiyorum. İkinci yarı sahada konuşacağım. Benim Trabzonspor'da 4. yılım. İlk defa böyle bir şanssızlık yaşıyorum. İkinci yarı herşey çok daha iyi olacak. 4-5 maç kazandığımız takdirde her şey düzelir" dedi.

Takımın kaptanı Hüseyin Çimşir ise, ilk yarı kötü bir performans sergilediklerini belirterek "Yoğun bir şekilde hazırlıklarımız devam ediyor. İlk yarı kötü bir performans sergiledik. İkinci yarı inşallah ilk yarıda yaptığımız hataları tekrarlamayacağız. Hem oyun hem skor hem de sonuç olarak başarılı olacağız" diye konuştu.

Golcü futbolcu Umut Bulut da, Antalya kampının çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Çalışmalar ve ortam çok güzel. İnşallah ikinci yarı taraftarlarımızın özlediği Trabzonspor'u izlettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title