Haberler

Antalya Siyah Beyaza Büründü

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında lider durumundaki Beşiktaş, şampiyonluk parolası ile çıktığı Gaziantepspor deplasmanından 4-0 skorla galip ayrılarak ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu ilan etti.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında lider durumundaki Beşiktaş, şampiyonluk parolası ile çıktığı Gaziantepspor deplasmanından 4-0 skorla galip ayrılarak ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu ilan etti. Antalya'daki Beşiktaşlılar sokaklara döküldü.

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ligin bitimine 1 hafta kala ilan etmesi Antalya'da coşkuyla kutlandı. Maçları evinde ve dışarıda dev ekranda izleyen Beşiktaşlılar, maçın son düdüğünün çalmasının ardından sokaklara fırladı. Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde kutlamalar yapan siyah-beyazlı taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyleyerek yaktıkları meşalelerle adeta kendilerinden geçtiler. Daha sonra otomobilleri ile konvoy oluşturarak tur atan taraftarlar, şampiyonluğu doyasıya yaşadı.

Kutlamalar uzun süre devam ettikten sonra son buldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Beşiktaş Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title