Haberler

Antalya Şirket: İç İnceleme Yapılıyor

İş Kazalarının Önlenmesine Yönelik Her Türlü Önlemin Alınmasının Şirketin Katı Kurallarından Olduğu Vurgulanan Açıklamada, Şöyle Denildi:

Antalya'da 2 kişinin öldüğü patlamayla ilgili Petrol Ofisi A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamada, şirket çalışanı bakım personeli Yılmaz Dal ile müteahhit firma Alpmer'in çalışanı Hasan Yiğit'in hayatını kaybettiği kazadan duyulan üzüntü dile getirildi. İş kazalarının önlenmesine yönelik her türlü önlemin alınmasının şirketin katı kurallarından olduğu vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

"07 Şubat 2011 Pazartesi günü saat 15.00'te şirketimizin Antalya'daki dolum tesislerindeki tüm bağlantıları sökülmüş, havalandırılmakta olan boş katkı tankında oksijen ve patlayıcı gaz ölçümü yapılırken bir patlama gerçekleşmiştir. Patlama sonucu tankın tavanı yere düşmüştür. Olayla ilgili soruşturma resmi kurumlar tarafından yürütülmektedir. Şirketimiz de konuyla ilgili bir detaylı iç incelemeyi ivedilikle başlatmıştır. Çalışma arkadaşlarımızı kaybetmiş olmamızdan dolayı duyduğumuz derin üzüntümüzü kamuoyu ile paylaşmak isteriz."

ARKADAŞININ YERİNE MESAİDE

Haftasonunda çalışan ve bugün için izinli olan bakım personeli Yılmaz Dal'ın mesai arkadaşı Hüseyin Ekici'nin, kayınvalidesinin cenaze törenine katılmak için izin alması üzerine onun yerine göreve geldiği öğrenildi. Taşeron firmanın İzmir kadrosunda çalışan ve kazada ölen Hasan Yiğit'in 10 gün önce Antalya'daki tesislerde görevlendirildiği, 3 çocuk, 1 torun sahibi olduğu ve iki ay önce dünyaya gelen torununu hiç görmediği belirtildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın da patlama meydana gelen akaryakıt depolama tesislerinde inceleme yaptı. Patlama alanında incelemelerde bulunan Akaydın, hayatını kaybeden iki işçinin ailesine başsağlığı diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title