Haberler

Antalya Satılık İlanı Verdiği Otomobili Alev Alev Yandı

Satılık ilanı verdiği otomobili alev alev yandıANTALYA'da seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan LPG'li otomobil alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Satılık ilanı verdiği otomobili alev alev yandı

ANTALYA'da seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan LPG'li otomobil alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi. Otomobilin sahibi Akın Kırkpınar (41), 'Satılık ilanı vermiştim. Satacaktım ama olmadı. Yanarken izlemekten başka bir şey yapamadım' dedi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi üzerinde saat 19.30'da meydana geldi. Akın Kırkpınar, 07 GBT 43 plakalı otomobiliyle Lara istikametinden kent merkezine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir sebeple otomobilin motor kısmından duman çıktığını gördü. Otomobili yol kenarındaki otobüs durağına park eden Kırkpınar, eşi Nihan Kırkpınar'ı da otomobilden indirdi. Çiftin inmesinin ardından otomobil bir anda alev içinde kaldı. Çevredeki işletmelerden getirilen yangın söndürme tüpleriyle müdahale edilmesine rağmen yangın söndürülemedi. Çaresiz kalan çift durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alıp yolu hem yaya hem de araç trafiğine kapattı. Alev alev yanan otomobilde iki kez patlama meydana geldi. LPG tankında meydana geldiği belirtilen son patlamada otomobilin bir parçası 10 metre uzağa savruldu.

OTOMOBİL SATILIKMIŞ

Demir yığınına dönen otomobil, itfaiye ekiplerinin tazyikli su ve köpüklü müdahalesi ile tamamen söndürüldü. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, Nihan Kırkpınar olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Olay yerine gelen bir yakınına sarılarak gözyaşı döken kadın, eşi tarafından sakinleştirildi. Otomobili 4 yıl önce satın aldığını ve kısa süre önce 32 bin TL'ye satmaya karar verdiklerini belirten Akın Kırkpınar, satılık ilanı verdiklerini de söyledi. Kırkpınar şöyle konuştu:

'Ne olduğunu anlamadık. Bir anda duman çıktı ardından alevler içinde kaldı otomobilimiz. Satmaya karar vermiştik, ilan da verdik ama olmadı. Yanan otomobilden inip söndüremeyince çaresizce izledik' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Kırkpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title