Haberler

Antalya sahillerinde bayram yoğunluğu

ANTALYA'da Konyaaltı ve Mermerli plajlarında bayram yoğunluğu yaşandı.

ANTALYA'da Konyaaltı ve Mermerli plajlarında bayram yoğunluğu yaşandı. Tatile gelen yerli ve yabancı turistler denizin ve güneşli havanın tadını çıkardı. Plajda güneşlenenlerin yanı sıra, sahilde yürüyüş yapıp, ağaçlık alanlarda dinlenenler de oldu.

Hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 26 dereceyi bulmasıyla Antalya'ya bayram tatiline gelenler, Konyaaltı Mermerli plajlarına yoğun ilgi gösterdi. Güneşli havanın tadını çıkaran tatilciler, aileleri ve arkadaşlarıyla denize girip keyifli dakikalar geçirdi. Mermerli Plajı işletmecisi Ercan Gedik, 9 günlük bayram tatiline gelen turistler sayesinde plajın hareketli geçtiğini söyledi. Gedik, "Daha çok yerli turist hareketinin çok olduğu bir dönem geçiriyoruz. Yoğun kalabalık var. Bir aksilik olmadığı takdirde sezonun iyi geçeceğini düşünüyoruz" dedi.

Alanya'dan ailesiyle tatile gelen Burcu Demir (33), "Güneşli havanın tadını çıkarıyoruz. 9 günlük bayram tatilini değerlendiriyoruz. Antalya'da güneş, deniz, kum çok güzel. Ailemizle çok iyi bir tatil geçiriyoruz" dedi.

40 yıldır Almanya'da yaşayan Mehmet Tura, yılın iki mevsimi Antalya'ya geldiğini belirterek, "Dünyanın bir çok ülkesini gezdim. Antalya kadar tatlı ve şirin bir şehir yok. Biliyorsunuz sahillerimiz mavi bayraklı. Suyumuz, denizimiz çok temiz ve rahatça denize girebilirsiniz. Antalya dünyanın cenneti. İddia ediyorum, 10 yıl sonra burası Miami'yi geçecek" dedi.

İran'dan tatil için Antalya'ya gelen bir tatilci ise Antalya'nın denizi ve insanını çok beğendiğini belirterek, kentin dünyada tatil yapılabilecek bir yer şehir olduğunu ifade etti. Rusya'dan tatile gelen İvgenia Trofimova ise denizin maviliği ve güzelliğinin kendilerini büyülediğini, sahillerin ise çocuklar için ideal olduğunu kaydetti. Trofimova, Antalya'daki otellerin yemek ve servislerine de övgü yağdırdı.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Güneşli Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title