Haberler

Antalya - Randevu Alıp Doktoru Gasp Eden Sevgililer Yakalandı

Randevu alıp doktoru gasp eden sevgililer yakalandıANTALYA'da randevu alarak İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Aysel Oktay'ı muayenehanesinde gasp eden Faysal K. (34) ile sevgilisi Esra A. (33) Diyarbakır'da yakalandı.

Randevu alıp doktoru gasp eden sevgililer yakalandı

ANTALYA'da randevu alarak İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Aysel Oktay'ı muayenehanesinde gasp eden Faysal K. (34) ile sevgilisi Esra A. (33) Diyarbakır'da yakalandı. Faysal K.'nin ifadesinde, "Olay sırasında hap almıştım. Hiç bir şey hatırlamıyorum" dediği ortaya çıktı.

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Aysel Oktay, 30 Mayıs günü akşam saatlerinde, Muratpaşa İlçesi Deniz Mahallesi'ndeki özel muayenesinde hasta gibi randevu alıp gelen bir çift tarafından bıçakla tehdit edilip, elleri ve ayakları bağlandıktan sonra gasp edildi. Gaspçılar, Oktay'ın cep telefonu, bilgisayarı ve bazı ziynet eşyalarını alıp kaçtı.

Olay sonrası geniş çaplı araştırma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çiftin kaçtıkları güzergah üzerindeki bir işyerinin güvenlik kamerası görüntülerinden, kadın şüpheliyi tespit etti. Ekipler, adının Esra A. olduğunu belirlediği kadının, bir pansiyonda kaldığını tespit etti. Gasp büro ekipleri, kadın Esra A.'nın yanındaki kişinin ise çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Faysal K. olduğunu belirledi.

DİYARBAKIR'DA YAKALANDILAR

Çiftin olayı gerçekleştirdikten sonra pansiyonu boşalttığı, ardından otogara gittikleri bilgisine ulaşıldı. Çiftin, Diyarbakır'a yer bulamamaları üzerine Manavgat üzerinden Batman'a, oradan Diyarbakır'a geçtikleri belirlendi. Burada bir evde saklandığı tespit edilen çift, polisin operasyonuyla yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen sevgililerden Faysal K.'nın, ofisten çaldığı 2 tablet bilgisayar, 1 altın bileklik, 1 dizüstü bilgisayarı uyuşturucu madde karşılığında sattığı belirlendi. Faysal K.'nin ifadesinde, "Olay sırasında hap almıştım. Hiç bir şey hatırlamıyorum" dediği ortaya çıktı. Faysal K.'nın 19 Mayıs tarihinde Kaleiçi'nde bir çiftin 70 lirasını gasp eden 3 erkekten biri olduğu da belirlendi.

Faysal K. ile Esra A., ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Muratpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title