Haberler

Antalya - Parlamento Başkanları Antalya'da Buluştu

Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (gdaü) Parlamento Başkanları 8'inci Konferansı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (tbmm) Başkanı Mehmet Ali Şahin'in Dönem Başkanlığında Antalya'da Başladı. Konferans Kapsamında Mardan Palace Otel'de Düzenlenen Resepsiyona Gdaü Parlamento Başkanları, Uluslararası ve Bölgesel Kuruluşların Temsilcileri ve Ankara'da Yerleşik Büyükelçiler Katıldı.

Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (GDAÜ) Parlamento Başkanları 8'inci Konferansı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin'in dönem başkanlığında Antalya'da başladı. Konferans kapsamında Mardan Palace Otel'de düzenlenen resepsiyona GDAÜ parlamento başkanları, uluslararası ve bölgesel kuruluşların temsilcileri ve Ankara'da yerleşik büyükelçiler katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Parlamento Başkanları 8'inci Konferansı'na katılmak üzere Antalya'ya geldi. Konferans kapsamında Mardan Palace Otel'de düzenlenen resepsiyona katılan Şahin, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclis Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve GDAÜ parlamento başkanları ile biraraya geldi. Otelin lobisinde Çavuşoğlu ve Vali Altıparmakla bir süre sohbet eden Şahin, daha sonra yemeklerin bulunduğu bölüme geçti. Yemekler hakkında aşçılardan bilgi alap bir süre tercihi yapmak için dolaşan Şahin, sonunda ekmek arası döner yemeyi tercih etti. Resepsiyonun sonunda Şahin ve beraberindekiler otelde gerçekleştirilen lazer ve su gösterisini izledi.

Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Karadağ, Makedonya, Moldova, Romanya, Sırbistan ve Yunanistan'dan temsilcilerin katıldığı konferans yarın başlayıp, 8 Haziran Salı gününe kadar devem edecek.

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Haber-Kamera: ANTALYA DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title