Haberler

Antalya, üretimiyle Türkiye ortalamasının üstünde performans gösterdi

Güncelleme:

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar, OSB'deki üretimin Türkiye ortalamasının üstünde bir performans sergilediğini bildirdi.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi ( Osb ) Başkanı Ali Bahar, OSB'deki üretimin Türkiye ortalamasının üstünde bir performans sergilediğini bildirdi.

Bahar, yaptığı açıklamada, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde yüzde 7 oranında büyüdüğünü, bu büyümenin beklentilerin de üzerinde gerçekleşmesinde sanayi sektörünün önemli bir rol üstlendiğini belirtti.

Elde edilen başarıya katkı sağlayan tüm sanayicilere ve çalışanlara teşekkür eden Bahar, "Bölgenin üretim potansiyelinin en önemli göstergesi olan elektrik tüketimimiz, 2021 yılının ilk çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 16,16 dolayında artmıştır. Sanayicilerimiz, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışarak Türkiye ortalamasının da üzerine çıkmıştır." ifadesinde bulundu.

Yüksek faiz ve döviz kurundaki yapılacak her iyileştirmenin, üretimin daha da artmasına dolayısıyla da ülke ekonomine pozitif katkı sağlayacağına dikkati çeken Bahar, şunları kaydetti:

"Hastalığın yayılmasını engelleyecek, uluslararası arenada ülkemize duyulan güvenin dolayısıyla da turist sayılarının artmasına vesile olacak olumlu bir gelişmedir. Turizm bölgelerinin, geçmişte olduğu gibi yine ülke ekonomisindeki büyümeye pozitif katkı sağlamasını istiyorsak, başta Antalya olmak üzere tüm turizm kentlerini terzi işi bir yaklaşımla ele almamız, destek ve hibeleri buralardaki işletmelerin ihtiyaçlarına göre şekillendirmeliyiz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Antalya Türkiye OSB Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title