Haberler

Antalya Ms Derneği İlk Genel Kurulunu Yapacak

Antalya Multıpl Skleroz (MS) Derneğinin kurucu üyelerinden Demet Yeğenoğlu, farkındalık oluşturmak için kurdukları derneğin ilk genel kurulunu yapacaklarını bildirdi.

Yeğenoğlu, yaptığı açıklamada, MS hastalığını tanıtmak, kamuoyu oluşturarak toplumsal duyarlılık ve dayanışmayı artırmak, hastalık sürecinde mücadele ve destek vermek amacıyla Antalya MS Derneğini kurduklarını hatırlattı.

Antalya merkez ve ilçelerinde yaşayan MS hastaları ve yakınlarına hizmet etmeyi amaçladıklarını aktaran Yeğenoğlu, 27 Mayıs'ta Dünya MS Farkındalık Haftası kapsamında ilk etkinliklerini düzenlediklerini anımsattı.

Dernek faaliyetlerinde gönüllülüğün esas olduğuna işaret eden Yeğenoğlu, Antalya'da yaşayan 2 bin 500 civarında MS hastasına ulaşmak istediklerini vurguladı.

"MS hastası arkadaşlarımızla dün aldığımız kararla derneğimizin resmi yönetim ve denetim kurulunu seçmek üzere 25 Haziran Pazartesi günü saat 18.00'de derneğimizin ilk genel kurulunu yapacağız." diyen Yeğenoğlu, kurulun Meltem Mahallesi 3803 Sokak'taki Basın Sitesinde yapılacağını bildirdi.

Açılış ve yoklamayla başlayacak kurulda, divan başkanlığının seçileceğini, yönetim faaliyet raporunun okunacağını belirten Yeğenoğlu, ortak hedefler oluşturmak, ihtiyaç ve talepleri belirlemek için MS hastalarını kurula davet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title