Haberler

Antalya: Minik Öğrencilerin Elişleri Sergi Oldu

Envar Koleji İlköğretim Okulunun Geleneksel Olarak Yapmış Olduğu Resim Sergisi, Depo Alış-veriş Merkezinde Sanatseverlerin Beğenisine Sunuldu. Yağlı Boya, Sulu Boya, Pastel, Atık Malzeme Çalışmaları, Mozaik, Ahşap Boyama, Dekoratif Resim Çerçeveleri ve Metal Heykellerin Yer Aldığı Sergi, Antalya'lı Sanatseverlerin Yoğun İlgisi ile Karşılaştı.

Envar Koleji İlköğretim Okulunun geleneksel olarak yapmış olduğu resim sergisi, Depo alış-veriş merkezinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Yağlı boya, sulu boya, pastel, atık malzeme çalışmaları, mozaik, ahşap boyama, dekoratif resim çerçeveleri ve metal heykellerin yer aldığı sergi, Antalya'lı sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Teknoloji - Tasarım ve Görsel Sanatlar öğretmenleri Bengi Ener ve Fırathan Ekici, öğrencilerin özgüven kazanmaları, kendilerini yetiştirmeleri, okul sonrasında da görsel sanatlarla uğraşmalarını sağlamak amacıyla bu sergilerin devam edeceğini söylediler.

(CE-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title