Haberler

Antalya: Minibüsçüler Kooperatifi'nin Kaliteli Hizmet Çalışmaları

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde 225 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi ekibi, yaz süresince müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde 225 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi ekibi, yaz süresince müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Kooperatif Başkanı Celal Yörük, yaz sezonu başlangıcında ilk olarak 70 minibüsün yenilenerek klimalı olarak hizmete sunduklarını söyledi. Başkan Yörük, yaz sezonuna her 15 dakikada bir Korkuteli ve Antalya arasında kaliteli hizmet vermek için modern hizmet aşkıyla çalışmalara başladıklarını belirterek, "Yaz ayında 70 aracımız klimalı oldu. İlçede 40 yıllık hizmette yolcularımıza güler yüz ve tatlı dilin dışında farklı yaklaşım göstermedik. Ulaşım konusunda da herhangi bir sıkıntı yok. Antalya Otogarı için her yarım saatte bir ücretsiz servisle çalışıyoruz. 225 ve 249 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi olarak, vatandaşımızı araçlarına almayan veya götürmeyen minibüslere 1 gün işten men cezası uyguladık" dedi.

Korsan taşımacılığın önüne geçemediklerini dile getiren Yörük, "Komisyon kararı gereği taksilerin Korkuteli-Antalya arasında dolmuş taksi gibi çalışamayacağı, Korkuteli Belediye sınırları dışına çıkamayacağı, ancak ilçeden aldığı bir yolcuyu ülke sınırları içinde gideceği her yere götürebileceği, dönüşünde beklemek suretiyle hiçbir suretle yolcu alamayacağı ifade edilmiştir. Karar dışı hareket eden taksilere para cezası ve 15 gün trafikten men, kurallar 2. kez çiğnendiğinde 1 ay trafikten men, 3. kez çiğnendiğinde ise hatlarının iptali cezası verilmektedir. Ancak taksi durağı bu kurallara uymuyor ve korsan şekilde toplu taşımacılık yapıyor. Bunu kamera görüntüleriyle tespit ederek Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Genel Kurulu'na sunduk. Bu tür taksi durakları tüm Türkiye geneline yayılacaktır. Bunun önüne geçilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title