Haberler

Antalya Merkezli Uyuşturucu Operasyonu 14 Gözaltı

Antalya merkezli Muratpaşa ve Konyaaltı ilçeleri ile İstanbul'da narkotim ekipleri düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 1'i kadın 14 kişi yakalandı.

Antalya merkezli Muratpaşa ve Konyaaltı ilçeleri ile İstanbul'da narkotim ekipleri düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 1'i kadın 14 kişi yakalandı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, kentte uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyon başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul'dan temin edilen uyuşturucu maddelerin Antalya kent merkezinde torbacı tabir edilen kişilere satıldığını belirleyen görevliler, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçeleri ile İstanbul'da eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda P.A. adlı kadının yanı sıra, E.B., E.Ç., Z.A., M.N.S., B.Ö., H.K., H.A., E.A., H.A., Y.Y., İ.Y., M.M. ve M.A. gözaltına alındı. Aramalarda ise 362.9 gram metamfetamin, 11.6 gram kokain, 11.2 gram esrar, 0.5 gram sentetik cannabinoid, 3 adet ecstasy hap, 3 adet hassas terazi, 2 adet bong, 2 adet ruhsatsız tabanca, 23 tabanca fişeği, 1 adet sahte sürücü belgesi ele geçirildi. Antalya'da polisteki sorguları tamamlanan 14 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Muratpaşa İstanbul Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title