Haberler

Antalya Marinası'nı Çelebi Marina ve Yat İşletmeciliği A.ş. İşletecek

Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri A.ş. Yönetim Kurulu'nca Yapılan Değerlendirme Sonucunda, Antalya Limanı Marinası'nın Çelebi Marina ve Yat İşletmeciliği A.ş. Tarafından İşletilmesine Karar Verildi. Sözleşmesi Biten Setur ile Çelebi Marina ve Yat İşletmeciliği A.ş. Arasında, Marina İşletmesinin Devrine İlişkin Çalışmalara Başlandı.

Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu'nca yapılan değerlendirme sonucunda, Antalya Limanı Marinası'nın Çelebi Marina ve Yat İşletmeciliği A.Ş. tarafından işletilmesine karar verildi. Sözleşmesi biten Setur ile Çelebi Marina ve Yat İşletmeciliği A.Ş. arasında, marina işletmesinin devrine ilişkin çalışmalara başlandı.

Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, 230 deniz ve 150 kara tarafında olmak üzere toplam 480 yat kapasitesiyle her türlü bakım ve onarımın yapılmasına imkan sağlayan teknik altyapıya sahip olan marinaya yaklaşık 3 milyon euro tutarında yatırım yapılacağını söyledi. Çelebioğlu, "Yapılacak bu yatırım ve iyileştirme çalışmalarıyla Antalya Yat Limanı, tüm ihtiyaçlara en üst seviyede cevap verebilecek, yüksek standartlı bağlama iskeleleri, teknik servis ve sosyal tesis imkanlarıyla Akdeniz'in

en güvenli limanları arasında yerini alacak" dedi.

Çelebi Marina ve Yat İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürü Artun Ertem ise, Antalya Marinası'nı uluslararası standartlarda, çağdaş marinacılığın gerektirdiği tüm alt ve üstyapı niteliklerini bünyesinde barındıran ve kullanıcı dostu yönetim anlayışıyla Akdeniz'de ve dünyada örnek yat limanı yapmayı hedeflediklerini belirtti. Yapacakları çalışmalarla Türkiye'yi ve Türk turizmini tanıtma misyonunu da yerine getireceklerini kaydeden Ertem, Antalya Yat Limanı'nın denizcilerin ve diğer tüm kullanıcıların

ihtiyaçlarına cevap vereceğini söyledi. Ertem, "Antalya Marinası uluslararası bir buluşma noktası olarak ülkemiz deniz turizminin gelişmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

(AT-CC-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title