Haberler

Antalya: Manavgat'ta Aşırı Yağışlar

Antalya'nın Manavgat İlçesi Yakınlarında Bulunan Nifrit Deresi'nin Sel Sularıyla Taşması Sonucu, Manavgat-alanya Karayolu Ulaşıma Kapandı. Sel Sularına Kapılan Bazı Araçlar da Sürüklenerek Yol Kenarındaki Tarlalara Devrildi.

Antalya'nın Manavgat İlçesi yakınlarında bulunan Nifrit Deresi'nin sel sularıyla taşması sonucu, Manavgat-Alanya Karayolu ulaşıma kapandı. Sel sularına kapılan bazı araçlar da sürüklenerek yol kenarındaki tarlalara devrildi.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat İlçesi'ne 8 kilometre mesafede Alanya yolu üzerinde bulunan Nifrit Deresi'nin sel sularıyla taşması sonucu Manavgat-Alanya Karayolu ulaşıma kapandı. Sel sularına kapılan bazı araçlar ise sürüklenerek yol kenarındaki tarlalara devrildi. Yağmurun etkisini yitirmesiyle birlikte bölgeye gelen iş makinaları ve kurtarma ekipleri, yolu açmak ve mahsur kalan araçları çıkarmak için çalışmalara koyuldu. Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol, Manavgat Kaymakamı Fikret Dayıoğlu, Manavgat Ticaret Odası Başkanı Şükrü Ural ve Turizmciler Derneği Başkanı Cengiz Haydar Barut da olay yerinde kriz noktası oluşturarak gelişmeleri yakından takip etmeye başladı.

Öte yandan, Manavgat-Konya Karayolu üzerinde Hacıobası Köyü'nde bulunan köprüde, yoğun yağış nedeniyle derenin taşmasıyla 3 saattir ulaşımın sağlanamadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title