Haberler

Antalya: Korkuteli'nde Usta Öğreticilere Hizmet İçi Eğitim

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde, Halk Eğitim Merkezi tarafından köy ve kasabalarda görev yapan usta öğreticilere yönelik toplantı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Toprak, toplantıda kursiyerlere geçen ay yapılan denetimlerde görülen eksiklikler, planların ve ders defterlerinin zamanında ve usulüne uygun doldurulması, öğrenci mevcudunun korunması, kurslarda olan eksikliklerin doğrudan ve hiç vakit kaybetmeden müdürlüğe bildirilmesi, öğrenci listelerinin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile aynı olması için kontrol edilmesi, kursların düzen ve temizliği, usta öğreticilerin zamanında görev yerlerinde bulunmaları, kursiyerlere yaklaşımların ve mesafenin ayarlanması konusunda uyarılarda bulundu. Toprak, kaymakamlığın destek ve öncülüğünde açılan meslek edindirme kurslarından mezun olan gençlerin aile bütçesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını belirterek, "Bölgemizdeki işsiz insanları meslek sahibi yapmaya çalışıyoruz. Böylece ilçemizdeki işsizlik sorununun çözümünde, meslek edindirme kurslarımızla çözümün bir parçası olmayı hedefliyoruz. Bu yıl da açacağımız kurslarla ev hanımları, genç kızlar ve erkeklerin mesleki eğitimine katkıda bulunacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title