Haberler

Antalya Kitap Fuarı, 16 Şubat'ta Açılacak

Tüm Fuarcılık Yapım AŞ (TÜYAP) tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen "Antalya Kitap Fuarı" 16 Şubat'ta açılacak.

Tüm Fuarcılık Yapım AŞ (TÜYAP) tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen "Antalya Kitap Fuarı" 16 Şubat'ta açılacak.

Fuar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin katkılarıyla Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde açılacak.

Fuarda Aydın Boysan, Ayşe Kulin, Bejan Matur, Cüneyt Ülsever, Deniz Kavukçuoğlu, Doğan Hızlan, Gülten Dayıoğlu, Hakan Günday, İlber Ortaylı, İsmet Bertan, Mavisel Yener, Mine Kırıkkanat, Mine Söğüt, Murathan Mungan, Muzaffer İzgü, Nihat Genç, Sevgi Özel, Şükrü Erbaş, Zeynep Oral, Uykusuz Dergisi ve Penguen Dergisi çizerleri kitapseverlerle buluşacak.

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, yaptığı açıklamada, fuarın turizm kenti olan, turizmini kültürle ve tarihle zenginleştirmek isteyen Antalya'da açılacak olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Budak, 75 yayınevinin katılacağı fuarda söyleşi, panel, şiir dinletisi gibi 20 etkinlik düzenleneceği ve imza günlerinde 200 yazarın okurlarla buluşacağını kaydetti.

16 Şubat'ta açılacak ve 19 Şubat'ta sona erecek fuar, 10.00-20.30 saatleri arasında gezilebilecek ve fuara giriş ücretsiz olacak.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Valiliği Akdeniz Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title