Haberler

Antalya: Kepez'de Ramazan Şenliği

Antalya'nın Kepez İlçe Belediyesi'nin Düzenlediği 1. Ramazan Şenlikleri'nde Sahne Alan İsmail Türüt, Seslendirdiği Türkülerle Yaklaşık 5 Bin Kişiyi Coşturdu.

Antalya'nın Kepez İlçe Belediyesi'nin düzenlediği 1. Ramazan Şenlikleri'nde sahne alan İsmail Türüt, seslendirdiği türkülerle yaklaşık 5 bin kişiyi coşturdu.

Kortej geçişiyle start alan 1. Ramazan Şenlikleri, Cumartesi Pazarı yanındaki alanda Karadenizli ünlü türkücü İsmail Türüt'ün konseriyle devam etti. Konser öncesi bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Ramazan'da evine iftar vaktinde yetişemeyen ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Habipler, Gülveren, Fevzi Çakmak ve şölen alanında 4 bin 500 kişiye hizmet verecek 4 adet iftar çadırının kurulduğunu belirtti. Öner, maddi durumu iyi olmayan ailelere de 10 bin adet gıda paketi yardımında bulunacaklarını kaydetti.

Daha sonra sahneye çıkan İsmail Türüt, Karadeniz türküleriyle şölen alanında bulunan 5 bine yakın izleyiciyi coşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Türüt, böyle bir şöleni Kepez'e kazandırdığı için Başkan Erdal Öner'e teşekkür etti.

Kepez Belediyesi'nin 1. Ramazan Şenliği, 39 gün boyunca kültürel ve sanatsal etkinlerle devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title