Haberler

Antalya: Kepez Belediyespor Futbol Sezonunu Açtı

Kepez Belediye spor Kulübü, düzenlenen törenle sezon açılışını gerçekleştirdi.

Kepez Belediye spor Spor Kompleksi'nde düzenlenen törene, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, bazı Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri, Antalya Ticaret Borsası Başkanı (ATB) ve eski FIFA Kokartlı hakamlerden İlhami Kaplan, takım antrenörleri, futbolcular ve aileleri katıldı. Yağmur altında gerçekleştirilen törende konuşan ATB Başkanı İlhami Kaplan futbolculara seslenerek, "Siz Kepez'i ve Kepez Belediyesi'ni temsil edeceksiniz. Kepez Belediyesi'ne layık şekilde, kardeşlik, centilmenlik ve dostluk içerisinde maçlarınızı oynayacağınızdan şüphem yok" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, yaz yağmuru gibi 2006-2007 futbol sezonunun Kepez Belediye spor futbol takımlarına bereket getirmesini dileyerek, "Bu sezon Kepez'in golleri yağmur gibi gelecek" ifadesini kullandı. Belediyenin yaz spor okullarında 650 futbolcusunun bulunduğunu hatırlatan Öner, gelecekte futbolun alt yapısını oluşturacak olan bu çocukların, futbolda önemli yerlere geleceğini kaydetti. Geçen sezon futbol takımlarının başaralı bir yıl geçirdiğine işaret eden Başkan Öner, şöyle devam etti:

"Bu yıl, 1. ve 2. ligdeki bir çok takımın alt yapısına futbolcu verdik. Bu da Kepez Belediyespor'un alt yapısının ne kadar güçlü olduğunu, hocalarımızın başarısını ve futbolcularımızın sahada ne kadar gayretli oynadıklarını gösteriyor".

Daha sonra futbolcularla hatıra fotoğraf çektiren Başkan Erdal Öner, penaltı atışıyla Kepez Belediyespor futbol takımlarının 2006-2007 futbol sezonunu açtı. Açılışta minik takımlar da gösteri maçı yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title