Haberler

Antalya: Kepez Belediye Meclisinde Gergin Dakikalar

Kepez Belediyesi ve TOKİ İşbirliği ile Gazi Mahallesi'nde Yapılmasına Karar Verilen Toplu Konut Nedeniyle Mağdur Duruma Düştüklerini İleri Süren Mahalle Sakinleri, Katıldıkları Belediye Meclis Toplantısı'nda Duruma Tepki Gösterdi.

Kepez Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Gazi Mahallesi'nde yapılmasına karar verilen toplu konut nedeniyle mağdur duruma düştüklerini ileri süren mahalle sakinleri, katıldıkları Belediye Meclis Toplantısı'nda duruma tepki gösterdi.

Kepez Belediye Başkan Vekili Adlıhan Dere'nin başkanlık yaptığı meclis toplantısı, ilk olarak sakin başladı. Meclisin ana gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından söz alarak gündem dışı konuşma yapmak isteyen CHP Belediye Meclis Üyesi Azime Coşkun, Gazi Mahallesi'ne yapılacak toplu konutla ilgili sözleşmenin daha açık olması gerektiğini söyledi. Bu sırada toplantıya katılan mahalle sakinlerinden bazıları, Meclis Başkanı Adlıhan Dere'den söz alarak konuşmak istedi. Yapılacak toplu konut nedeniyle mağdur duruma düşürüldüklerini savunan yaklaşık 30 mahalle sakini, duruma tepki gösterdi. Meclis Başkanı Adlıhan Dere'nin toplantıyı bitirmesinin ardından, olay daha fazla büyümeden önlendi. Bu adara bazı meclis üyelerinin, mahalle sakinlerini konuyla ilgili olarak kışkırttığı ileri sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title