Haberler

Antalya-Kaleiçi Yatlimanı'nda Deniz Dibinden 10 Çuval Çöp Çıkarıldı

Kaleiçi Yatlimanı'nda deniz dibinden 10 çuval çöp çıkarıldıANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Festivali kapsamında tarihi Kaleiçi Yatlimanı'nda yapılan deniz dibi temizliğinde, sudan kamyon ve otomobil lastiği, plastik ile cam şişe, olta uçları olmak üzeri 10 çuval...

Kaleiçi Yatlimanı'nda deniz dibinden 10 çuval çöp çıkarıldı

ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Festivali kapsamında tarihi Kaleiçi Yatlimanı'nda yapılan deniz dibi temizliğinde, sudan kamyon ve otomobil lastiği, plastik ile cam şişe, olta uçları olmak üzeri 10 çuval çöp çıkarıldı.

Muratpaşa Belediyesi'nin Aktiffelsefe Derneği işbirliğiyle bu yıl ilkini düzenlediği Muratpaşa Çevre Festivali, başladı. 'Nefes ol' sloganıyla gerçekleştirilen festival kapsamında tarihi Kaleiçi Yat Limanı'nda deniz dibi temizliği yapıldı. Festivalde Su Altı Temizlik ve Bilinçlendirme Hareketi Derneği ve GEA Arama Kurtarma Ekoloji'yle yapılan deniz dibi temizlik çalışmasında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da yer aldı. Yaklaşık 40 dakika süren deniz dibi temizliğinde sudan kamyon ve otomobil lastiği, plastik ile cam şişe, olta uçları olmak üzere 10 çuval çöp çıkarıldı.

Etkinliğin ardından gazetecilere açıklama yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, festival kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte deniz dibi temizliği yapıldığını, sudan çoğunlukla cam ve plastik şişe çıkarıldığını anlattı. Dalışta amatör balıkçıların denize attığı misina ve olta ucu nedeniyle parmağının kesildiğini anlatan Uysal, vatandaşların çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaları çağrısı yaptı.

Gelecek kuşaklar için çevre temizliğinin önemine dikkati çeken Uysal, Lütfen denizde, hava, karada, her yerde çevremizi temiz tutalım. Çevremiz sadece yaşayanlar olarak bizim kuşağımıza ait değil. Çevremiz gelecek kuşaklara da ait. Asla sadece biz yaşıyoruz, biz ölünce ne olursa olsun deme hakkımız yok. Ego insan olma hakkımız yok, hep birlikte eko insan olalım diye konuştu.

23 Nisan Pazar günü sona erecek festivalde atölye çalışması, sergiler, paneller yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Uysal Muratpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title