Haberler

Antalya: İşitme Engellilere Şampiyonluk Primleri Verildi

- Türkiye İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi 2005- 2006 Sezonunda Namağlup Şampiyon Olan Antalya Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Oyuncularına, Büyükşehir Belediyesi Tarafından Şampiyonluk Primi Verildi.

- Türkiye İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi 2005- 2006 sezonunda namağlup şampiyon olan Antalya Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı oyuncularına, Büyükşehir Belediyesi tarafından şampiyonluk primi verildi.

Geçtiğimiz sezon mücadele ettikleri Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi A Gurubu'ndan birinci olarak çıkan ve play off maçlarında şampiyon olan Büyükşehir'in işitme engelli sporcuları, pimlerini Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu'nun elinden aldı. Sporcuları kutlayan Köleoğlu, aynı başarıyı bu sezon da beklediklerini ifade etti.

Takımın Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi'nde 11 kez şampiyon olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Teknik Direktörü Ahmet Gönüllü, 2006- 2007 sezonuna da iyi bir başlangıç yaptıklarını ve ilk iki maçı kazandıklarını söyledi. Gönüllü, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

(AT-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title