Haberler

Antalya Hayatımda Neden Prens Olmasın' Sözü Üzerine 6 Kez Ateş Etti

Hayatımda neden prens olmasın' sözü üzerine 6 kez ateş ettiANTALYA'da boşanma aşamasında olduğu E.G'nin Senin hayatında prensesler var. Benimkinde neden prens olmasın sözüne sinirlenen C.G., karısının misafir olarak kaldığı eve 6 kez ateş etti.

Hayatımda neden prens olmasın' sözü üzerine 6 kez ateş etti

ANTALYA'da boşanma aşamasında olduğu E.G'nin Senin hayatında prensesler var. Benimkinde neden prens olmasın sözüne sinirlenen C.G., karısının misafir olarak kaldığı eve 6 kez ateş etti. Olay sonrası kaçan C.G., bir restoranda yemek yerken yakalandı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Kepez İlçesi Yeşiltepe Mahallesi'de 4 katlı apartmanın birinci katında meydana geldi. Boşanma aşamasında olan E.G, bir süre önce kocası C.G.'yi terk ederek, İzmir'den Antalya'daki akrabalarının yanına yerleşti. E.G., kendisine telefonla ulaşan eşi C.G'ye artık bir araya gelmek istemediğini söyledi. Eşine kendisini başka kadınlarla aldattığını söyleyen E.G., Senin hayatında prensesler var. Benimkinde neden prens olmasın dedi. Bu söz üzerine sinirlenen C.G., eşinin oturduğu adrese geldi. C.G., eşinin misafir olarak kaldığı eve tabancayla 6 kez ateş etti. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı olay sonrası C.G. kayıplara karıştı.

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, 3 çocuk annesi E.G'nin ifadesine başvurdu. Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık bir saat sonra C.G'yi restoranda yemek yerken yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen C.G, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title