Haberler

Antalya Havalimanı, Yüksek Standartlarını Belgeledi

Güncelleme:

Türk havacılık tarihinde ilklere imza atan ICF Airports sağladığı müşteri memnuniyeti, sürdürdüğü modern yönetim anlayışı ve şikâyet yönetimi sayesinde TSE tarafından "Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Sistemi" ile belgelendirildi. ICF Airports, geçen yılın Şubat ayında iş sağlığına ve güvenliğine verdiği önem, doğal ve sosyal çevreye olan duyarlılığı sayesinde "Entegre Yönetim Sistemleri" belgesini almıştı. Sahip olduğu, TS ISO EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS TS 18001:2008 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, TS ISO EN 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemleri ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Sistemi belgeleri sayesinde ICF Airports havacılık sektöründe dört TSE belgesine sahip tek firma oldu.

Belgelerin teslim töreninde konuşma yapan ICF Airports Kalite Müdürü Musa Güngören "ICF Airports; ulusal ve uluslararası standartlara uygun terminal hizmetleri sunarken toplam kalite anlayışının devamı olarak modern yönetim anlayışını ve müşteri memnuniyetini, iş sağlığı ve güvenliğine verdiği önemi, doğal ve sosyal çevreye olan duyarlılığını da kararlılıkla hayata geçirmiştir. Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi belgesini almamızı sağlayan en önemli özelliğimiz yolcularımızdan gelen talep ve şikâyetleri göz önüne alarak stratejilerimizi oluşturmamızdır." dedi.

Tören öncesinde yaptığı konuşmada belgeyi almaktan gurur duyduğunu belirten ICF Airports Genel Müdürü Alexander Laukenmann, "Müşterilerimize, çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza daha iyi hizmet verebilmek açısından bu standartlara sahip olmayı çok önemsiyoruz. Stratejilerimizi bu standartlara paralel oluşturarak Türk Sivil Havacılık sektöründe diğer firmalara da örnek olacağımıza inanıyoruz. Şu anda Türkiye'de dört ISO standardına sahip olan havacılık sektöründeki tek ve tüm sektörlerdeki 25 kuruluştan biriyiz." dedi.

TSE Başkanı Hulusi Şentürk: "ICF dört dörtlük bir şirket"

Belgeyi takdim etmeden önce konuşma yapan TSE başkanı Hulusi Şentürk " ICF, kalite konusunda duyarlılığını sergileyerek, ilgili standardın şartlarını yerine getirmek ve bu yönetim sistemini kurabilmek için birçok alt yapı iyileştirmesi yaptı. Çalışanlarına yoğun eğitim aldırdı ve büyük bir emek harcadı. ICF yönetimini vizyonu ve kararlılığı nedeniyle bir kaliteci olarak tebrik ediyorum. Bugün aldıkları Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ile dördüncü kalite belgelerine kavuştular. Böylece dört dörtlük bir şirket ortaya çıkmış oldu. Havacılık sektöründe bu belgeyi alan ilk kuruluş olmaları nedeniyle ayrıca kendilerini kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title