Haberler

Antalya Havai Fişek Deposundaki Yangın Paniğe Neden Oldu

Havai fişek deposundaki yangın paniğe neden olduANTALYA'da bir havai fişek işletmesinde elektrik aksamındaki kısa devreden çıkan yangın paniğe neden oldu.

Havai fişek deposundaki yangın paniğe neden oldu

ANTALYA'da bir havai fişek işletmesinde elektrik aksamındaki kısa devreden çıkan yangın paniğe neden oldu. 'Patlayabilir' uyarısına aldırış etmeyen mahalle sakinleri çalışmaları film gibi izledi.

Olay, Muratpaşa İlçesi Altındağ Mahallesi Teomanpaşa Caddesi üzerindeki 7 katlı apartmanın zemin katındaki Burak Konyar'a ait havai fişek deposunda meydana geldi. Depodan yükselen dumanı gören çevre sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri caddeyi araç ve yay trafiğine kapatarak önlem alırken itfaiye ekipleri içeri girerek yangına müdahale etti. Elektrik aksamındaki kısa devreden çıktığı belirlenen yangın, kısa sürede söndürülürken olası bir facianın önüne geçildi.

Soğutma çalışmaları devam ederken bazı vatandaşların polisin yaptığı 'Patlayıcı madde, buradan uzaklaşın' uyarılarına aldırış etmeden çalışmaları film gibi izledikleri görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title