Haberler

Antalya Havaalanı İşletme Devrine Yargı Onayı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nce Antalya Hava Limanı 1. ve 2. Etap Dış Hatlar Terminali ile Cıp ve İç Hatlar Terminali'nin İşletme Hakkının Fraport-ıc İçtaş Ortak Girişim Grubuna Devri İşlemine Karşı Çelebi Hava Servisi A.ş Tarafından Açılan Davalar, Kurum Lehine Sonuçlandı.

-Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nce Antalya Hava Limanı 1. ve 2. Etap Dış Hatlar Terminali ile CIP ve İç Hatlar Terminali'nin işletme hakkının Fraport-IC İçtaş ortak girişim grubuna devri işlemine karşı Çelebi Hava Servisi A.Ş tarafından açılan davalar, Kurum lehine sonuçlandı.

ANKARA (ANKA)– Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ), Antalya Hava Limanı 1. ve 2. Etap Dış Hatlar Terminali ile CIP ve İç Hatlar Terminali'nin işletme hakkının Fraport-IC İçtaş ortak girişim grubuna devri işlemine karşı, Çelebi Hava Servisi A.Ş. tarafından açılan davaların, Kurum lehine sonuçlandığı bildirildi.

DHMİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çelebi Hava Servisi A.Ş'nin yaptığı suç duyurularına ilişkin olarak, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kovuşturmaya gerek görmedi. Öte yandan Şirketin DHMİ aleyhine açtığı iki dava i birleştirilirken; İhale komisyon Kararı ile bu kararı onaylayan Yönetim Kurulu Kararı'nın iptali istemiyle açılan dava kapsamında yürütmeyi durdurma talebi, incelemeyi sürdüren mahkeme tarafından 26 Ağustos'ta reddedildi. Çelebi Hava Servisi, alınan ret kararına bir üst mahkeme nezdinde itirazda bulundu ve hüküm veren üst mahkeme tarafından da şirketin talebi geri çevrildi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title