Haberler

Antalya: Genç Ressamdan Büyük Başarı

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde 3 Yıl Önce Başladığı Ressamlık Sanatında Adım Adım İlerleyen Asuman Şenol'un Son Olarak 4 Eseri, Artısanat Sanat Evi'nin Sergisinde Beğeniye Sunuldu.

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde 3 yıl önce başladığı ressamlık sanatında adım adım ilerleyen Asuman Şenol'un son olarak 4 eseri, Artısanat Sanat Evi'nin sergisinde beğeniye sunuldu.

Kendisine Gazipaşa'dan sadece Belediye Başkanı Cemburak Ozgenç'in destek olduğunu söyleyen 22 yaşındaki Asuman Şenol, "Hemşehrilerimin desteğiyle ilçemizin sesini çok iyi bir şekilde duyuracağıma inanıyorum" dedi. Ressamlık merakının çok öncelere dayandığını anlatan Şenol, "Eskiden beri ressamlara çok özenirdim ve boş bulduğum kağıtların üzerine resimler yapardım. 2001 yılında TRT'nin düzenlemiş olduğu resim yarışmasına katıldım. Profesyonellerle birlikte yarıştığım için dereceye girememiştim, ancak bir amatör olarak çok olumlu tepkiler aldım. Beni buradan Nihat Keleş'e yönlendirdiler ve bu şekilde başlamış oldum" diye konuştu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Artısanat Sanat Evi'nde düzenlenen resim sergisinde 4 tablosunun görücüye çıktığını belirten Şenol, "Sergide bulunan resimleri bu sene içerisinde yaptım. Çalışmalarımı yağlı boya kullanarak yapıyorum ve bugüne kadar konu olarak köy hayatını işledim. Bundan sonraki çalışmalarımda ise hayat tarzımı yansıtacağım. Tablolarımı oluşturma sürem, o anki psikolojik durumuma göre değişiyor. 3 günde de bir tabloyu oluşturabiliyorum, bir ay sürdüğü de olabiliyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title