Haberler

Antalya Gazetecilerin 'Makam Aracı' Bisiklet

Gazetecilerin 'makam aracı' bisikletMANAVGAT Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği'ne İzmit Belediyesi tarafından hediye edilen bisiklet 'makam aracı' oldu.

Gazetecilerin 'makam aracı' bisiklet

MANAVGAT Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği'ne İzmit Belediyesi tarafından hediye edilen bisiklet 'makam aracı' oldu.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği'ne İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından bisiklet hediye edildi. Cemiyet bisikleti demirbaşa kaydederek, "makam aracı" diyerek gazetecilerin kullanımına sundu.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği Başkanı Avni Gelendost, geçen ocak ayında İzmit'te Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından Anadolu Buluşması düzenlendiğini hatırlattı. Buluşmada İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın sağlıklı yaşam ve insanları spor yapmaya teşvik için bisiklet dağıttıklarını söylediğini anlatan Avni Gelendost, başkanın bisikletlerden bütün cemiyetlere birer tane gönderme sözü verdiğini ve kendilerine bu bisikletin geldiğini kaydetti.

Gazeteciliğin çok zor bir meslek olduğunu, özellikle yerel basında çalışan gazetecilerin neredeyse imkansız denilebilecek durumda işlerini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Gelendost, "İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın bahsettiği bisiklet geldi. Ben de bu bisikleti sağlıklı yaşam ve spor anlamında cemiyete demirbaş olarak kaydettim ve makam aracı olarak kullanmaya karar verdim" dedi.

Cemiyete üye gazetecilerin de bisikleti istediği zaman alabileceklerinin belirten Gelendost, bundan sonra haberlere bisikletle gidip gelme kararı aldıklarını belirtti. Avni Gelendost, şöyle dedi:

"Yerel basında gerçek anlamda ekonomik zorluklar yaşayan meslektaşlarımız, sosyal güvencelerinin olmaması bir yana düşük maaşlarla çalışıyor, hatta çoğu zaman o düşük maaşları da alamıyor. Ekonomik zorluklar altında görev yapmaya çalışan gazetecilere böyle farklı imkanlar sunulması, gazetecilerin kısmen nefes almasını sağlayacak."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Gelendost Manavgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title