Haberler

Antalya Gazetecilerin 'Makam Aracı' Bisiklet

Gazetecilerin 'makam aracı' bisiklet

MANAVGAT Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği'ne İzmit Belediyesi tarafından hediye edilen bisiklet 'makam aracı' oldu.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği'ne İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından bisiklet hediye edildi. Cemiyet bisikleti demirbaşa kaydederek, "makam aracı" diyerek gazetecilerin kullanımına sundu.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği Başkanı Avni Gelendost, geçen ocak ayında İzmit'te Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından Anadolu Buluşması düzenlendiğini hatırlattı. Buluşmada İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın sağlıklı yaşam ve insanları spor yapmaya teşvik için bisiklet dağıttıklarını söylediğini anlatan Avni Gelendost, başkanın bisikletlerden bütün cemiyetlere birer tane gönderme sözü verdiğini ve kendilerine bu bisikletin geldiğini kaydetti.

Gazeteciliğin çok zor bir meslek olduğunu, özellikle yerel basında çalışan gazetecilerin neredeyse imkansız denilebilecek durumda işlerini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Gelendost, "İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın bahsettiği bisiklet geldi. Ben de bu bisikleti sağlıklı yaşam ve spor anlamında cemiyete demirbaş olarak kaydettim ve makam aracı olarak kullanmaya karar verdim" dedi.

Cemiyete üye gazetecilerin de bisikleti istediği zaman alabileceklerinin belirten Gelendost, bundan sonra haberlere bisikletle gidip gelme kararı aldıklarını belirtti. Avni Gelendost, şöyle dedi:

"Yerel basında gerçek anlamda ekonomik zorluklar yaşayan meslektaşlarımız, sosyal güvencelerinin olmaması bir yana düşük maaşlarla çalışıyor, hatta çoğu zaman o düşük maaşları da alamıyor. Ekonomik zorluklar altında görev yapmaya çalışan gazetecilere böyle farklı imkanlar sunulması, gazetecilerin kısmen nefes almasını sağlayacak."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Gelendost Manavgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title