Haberler

Antalya Film Forum'un Finalistleri Belli Oldu!

Güncelleme:

54. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında, 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Antalya Film Forum'da platformlara seçilen finalistler açıklandı.

Kurmaca Pitching Platformu, Belgesel Pitching Platformu, Work in Progress Platformu ve Yapımcısını Arayan Projeler Platformu: Senaryo Geliştirme ve Projelendirme kategorilerinde yarışacak olan finalistler, yüzlerce başvuru arasından seçildi.

Forum'a gösterilen yoğun ilgiden bir hayli memnun olduklarını belirten Antalya Film Forum Direktörü Zeynep Atakan: "Bu yıl çok iyi bir katılım oldu ve yeni açılan bölümlerimize ilgi yoğundu. Bu yıl Türkiye'den çok farklı hikayeler ve güçlü projelerin, yönetmenlerin, yapımcıların olduğu bir seçki ortaya çıktı. Şimdi finalistler ile iletişimde kalarak en iyi şekilde projelerini sunmaları için çalışmalarımız başlıyor." dedi.

ÖDÜLLÜ PROJELER VE YENİ KUŞAK SİNEMACILAR BİR ARADA !

Bu yıl, daha önce hem dünyanın önemli festivallerinden hem de Antalya Film Forum'dan ödül almış projelerin yanı sıra; ağırlıklı olarak yeni kuşak sinemacıların olduğu bir seçki oluştu.

Aralarında geçtiğimiz yıllarda ödül alan ve Türk sineması adına yeni kuşağın önemli temsilcilerinden olan "Babamın Kanatları" filminin yönetmeni Kıvanç Sezer, "Rauf" filminin yönetmenlerinden Soner Caner, "Annemin Şarkısı" filminin yönetmeni Erol Mintaş, geçen yıl Antalya Film Forum'da "Yağmurlarda Yıkansam" filmi ile "İzleyici Ödülü" alan Gülten Taranç, geçen yıl Antalya Film Festivali'nden üç ödülle dönen Mavi Bisiklet filminin yönetmeni Ümit Köreken ve Adem'in Trenleri filminin senaristi İsmail Doruk bu yıl Forum'a seçilen projelerdeki dikkat çeken isimler arasında.

Sümer Tilmaç Antalya Film Destek Fonu ve Kısa Film Work in Progress (Yapım Aşamasında) platformlarında finale kalan projeler ise 2 Ekim ve 3 Ekim tarihlerinde açıklanacak.
Ödüller, 26 Ekim'de düzenlenecek olan törende sahiplerini bulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title