Haberler

Antalya: Diplomasız Doktora Gözaltı

Antalya'da Sanal Ortamda Büyü Bozduğunu ve Hastalıklara Çözüm Bulduğunu İddia Eden İsmail Biber (45) İsimli Kişi, Polis Tarafından Gözaltına Alındı.

Antalya'da sanal ortamda büyü bozduğunu ve hastalıklara çözüm bulduğunu iddia eden İsmail Biber (45) isimli kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendirerek harekete geçen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu dedektifleri, www. medyumismail.com adresine girerek açık telefonu ve adresi bulunan yere savcılık izniyle baskın düzenledi. Yapılan baskında Medyum olduğunu belirten Biber gözaltına alınırken, evde yapılan aramada değişik illerden kargo zarflarıyla gönderilen kadın iç çamaşırları ve büyü yapılması istenilen kişilere ait resimler, saç kılları, pet şişe içerisinde şifalı olarak adlandırılan okunmuş renkli sular, 1 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca ve bu silahlara ait fişekler ele geçirildi. Polis, İsmail Biber'i sanal ortamda internet üzerinden dolandırıcılık suçundan gözaltına alırken; İsmail Biber suçlamaları reddederek, kendisinin medyum olduğunu iddia etti. Sağlık raporu için Asayiş Şubeden çıkartılan Biber, gazetecilerin sorularına sakin cevaplar verdi. Gazetecilerin iç çamaşırlarla ilgili sorularına cevap vermekten kaçınan Biber, kendisinin hastalıklara baktığını ve büyü yapmadığını söyledi. Biber, "Doktorluk diplomanız var mı?" sorusuna "Hayır yok" cevabını verdi. İsmail Biber'in kurduğu internet sitesinde açık adresi ve telefon numaraları bulunurken, siteyi ziyaret edenlere hastalıkları ve şikayetleri konusunda telefonla irtibata geçmeleri konusunda uyarılar yer alıyor. Biber, internet sitesinde Allah'a ve tüm canlılara en ufak hata yapılmadan iyilik çerçevesinde çalıştığını belirtirken, tedavi ettiği hastalıklar ve çalışma alanlarını da liste halinde sıralıyor. Biber'in çalışma alanlarında; eşler arasında soğukluk, büyü bozma, şaşı gözlü bebeklerin gözlerini düzeltme, kısmet açma, tıpta engeli olmayıp da büyü ile bağlı olan ve çocuk sahibi olamayanları çocuk sahibi yapma, sara hastalığını iyileştirme bulunuyor ve tedavide garanti bile veriliyor.

Biber, ifadesinin tamamlanmasının ardından hakim karşısına çıkartılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title