Haberler

Antalya: Danimarkalıların Erol Evgin'i Hansen Alanya'da Konser Verecek

Danimarkalıların Erol Evgin'i Antalya'nın Alanya İlçesi'ne Geldi. Danimarka'daki Fuarda Ücretsiz Olarak 5 Bin Adet Dağıtılan "Hey Hey Alanya" Şarkısının Sahibi Danimarkalı Ünlü Sanatçı Johnny Hansen, Pazartesi Günü Alanya'da Konser Verecek.

Danimarkalıların Erol Evgin'i Antalya'nın Alanya İlçesi'ne geldi. Danimarka'daki fuarda ücretsiz olarak 5 bin adet dağıtılan "Hey Hey Alanya" şarkısının sahibi Danimarkalı ünlü sanatçı Johnny Hansen, Pazartesi günü Alanya'da konser verecek.

Alanya'da evi bulunan Danimarkalı ünlü sanatçı Johnny Hansen, Alanya'nın ünlü mekanlarından Palm Beach'te pazartesi akşamı saat 20.00'de konser verecek. Johnny Hansen'in kendisi gibi ünlü bir sanatçı olan babasının da Alanya'dan ev satın aldığını söyleyen Home Co Emlak'ın Türk ortağı Necati Özden, sanatçı ile ilgili bilgiler verdi. Özden, "Johnny Hansen'in 40 yaş üstü Danimarkalılar'ın tamamı tanır. Biz nasıl Erol Evgin'i seviyorsak, 40 yaş üstü Danimarkalılar da Johhny Hansen'i öyle sever" dedi.

"Hey Hey Alanya" adlı bir single çıkartan Johnny Hansen'in CD'si, 21-24 Eylül tarihleri arasında yapılan Danimarka'daki Gayrimenkul Fuarında ücretsiz olarak dağıtıldı. Sponsor olan Home Co tarafından 5 Bin adet dağıtılan CD'de Johnny Hansen, "Hey Hey Alanya" adlı şarkıyı hem İngilizce, hem de Danimarka dilinde seslendiriyor. Danimarka'daki Gayrimenkul Fuarı'nda Home Co Emlak'ın davetlisi olarak mini konser veren Johnny Hansen'in CD'si, Alanya'da da Home Co Emlak tarafından ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title