Haberler

Antalya'daki Suriyeli Sığınmacılara Yardım

Sivil Düşünce Platformu üyeleri Serik'te yaşamları sürdürmeye çalışan Suriyeli sığınmacılara yardım paketi, çocuklara oyuncak dağıttı.

Sivil Düşünce Platformu üyeleri Serik'te yaşamları sürdürmeye çalışan Suriyeli sığınmacılara yardım paketi, çocuklara oyuncak dağıttı.Platform üyeleri ve hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan gıda paketleri ve çok sayıda oyuncak, Serik İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Rahmi Merdun'un rehberliğinde dağıtıldı.Üyeler, Yeşilbahçe Kur'an Kursu'nda eğitim gören Suriyeli çocuklara oyuncak dağıttıktan sonra, Aşağı Çatma Mahallesindeki çadırlarda konaklayan aileleri ziyaret ederek yardım paketlerini teslim ettiler.Platform kurucularından Hidayet Gültekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, platformlarının gazeteci, işadamı, bürokrat ve akademisyen gibi çeşitli meslekle mensup gönüllülerden oluştuğunu dile getirerek "Serik'teki sığınmacılar için topladığımız yardımları yerlerine ulaştırdık. Bu yardımların artmasını umut ediyorum. Bu insanların sıkıntılarını el birliği ile gidermeliyiz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title