Haberler

Antalya'daki Patlamada İki Kişi Öldü,çok Sayıda Yaralı Var

Antalya'da Belediye İşhanı önünde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre iki kişinin öldüğü, çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Antalya'da Belediye İşhanı önünde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre iki kişinin öldüğü, çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

AA muhabirinin Emniyet Müdürlüğü Basın Sözcüsü Akif Aktuğ'dan aldığı bilgiye göre, Denerciler Çarşısı'nın karşısındaki Belediye İşhanı önünde henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlama sonucu, ilk belirlemelere göre iki kişi öldü, çok sayıda yaralı da çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Patlamanın ardından çıkan ve park halindeki bazı motosikletlerin de tahrip olduğu yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinden sonra olay yerinde bir bölümü yanmış iki ceset görüldüğü bildirildi.

Olay yerine sevkedilen çok sayıda ambulans yaralıları, Atatürk Devlet Hastanesi, Devlet Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi hastanelerine taşıdı.

Olaydan sonra güvenlik çemberine alınan bölge araç ve insan trafiğinden arındırıldı.

Bu sırada olay yerine yaklaşık 200 metre ötede İsmetpaşa Caddesi'nde bir şüpheli paket görülmesi üzerine, cadde trafiğe kapatıldı ve bölgeye bomba imha ekipleriyle itfaiye araçları sevkedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title