Haberler

Antalya'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı

Antalya'da Turistleri Taşıyan Tur Otobüsü ve Minibüsün Karıştığı Zincirleme Kazada, İkisi Romanya Uyruklu 3 Kişi Yaralandı

Antalya'da turistleri taşıyan tur otobüsü ve minibüsün karıştığı zincirleme kazada, ikisi Romanya uyruklu 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Yüzüncüyıl-Güllük kavşağındaki altgeçitte aynı istikamette giden iki otobüs, bir minibüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu, 07 BTM 19 plakalı minibüste bulunan Romanya uyruklu Teodora Petrescu (38) ve Doina İona Serban (24) ile Hollanda'da yaşayan Zafer Algündüz (24) yaralandı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılar özel bir hastaneye kaldırıldı.

Tur otobüsündeki 42 Fransız turist, seyahat acentesi yetkililerince başka bir otobüs gelinceye kadar kazanın meydana geldiği yere yakın bir lokantada ağırlandı.

Kaza sebebiyle yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Kazaya karışan iki otobüs, bir minibüs ve otomobil çekiciler tarafından kaldırıldıktan sonra yolda trafik normale döndü.

(SK-BNY-SRP) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title