Haberler

Yüksek kesimlerde kar etkili oldu

Güncelleme:

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Saklıkent Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Saklıkent Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Konyaaltı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kent merkezinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı.

Şehir merkezine 45 dakika uzaklıktaki Saklıkkent Kayak Merkezi ile Feslikan Yaylası'nda sıcaklığın düşmesiyle birlikte kar etkili oldu.

Her yıl yerli ve yabancı kayak tutkunlarının buluştuğu Saklıkent'te kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Bazı aileler, kayak merkezine giderek, kartopu oynadı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçelerinin hem yaz hem de kış turizminin gözdesi olduğunu belirtti.

Konyaaltı Sahili her yıl binlerce turiste ev sahipliği yaparken, Saklıkent Kayak Merkezi'nin de kayakseverlerin gözdesi olduğunu vurgulayan Esen, "Kar nedeniyle ulaşıma kapanma ihtimali olan mahalle yollarında gerekli tedbirleri aldık. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı acil müdahale ekiplerimiz Saklıkent'te hazır bekliyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayak Merkezi Konyaaltı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title