Haberler

Antalya'da Yerel Yönetimler

Antalya'ya Bir Takım İncelemelerde Bulunmak İçin Gelen Hollandalı İş Adamları Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'i Ziyaret Etti.

Antalya'ya bir takım incelemelerde bulunmak için gelen Hollandalı iş adamları Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'i ziyaret etti.

Hollandalı iş adamları John Joffer, Jos Diependaal ve Türk iş adamı Mehmet İbiş'e ziyaretlerinden dolay teşekkür eden Başkan Öner, "Çiçek mezadıyla ilgili Hollanda Apeldorn kentinde yaptığımız incelemeler sırasında Hollandalı dostlarımız bizi iyi misafir etmişlerdi. Şimdi biz onları misafir ediyoruz. Bu tür ikili ziyaretler Apeldorn kenti ile Antalya arasındaki ticari ilişkileri arttıracaktır. İki şehrin iş adamları turizm, kesme çiçek ve tarım alanında ortak yatırım yapabilirler." dedi.

Türkiye'nin kesme çiçek ihracatının yüzde 65'ni Antalya'nın karşıladığının altını çizen Öner, "Bu yıl çiçek festivalinin üçüncüsünü düzenliyoruz. . Bu festivale ülkemizden ve dünyadan sektör temsilcileri büyük ilgi gösteriyorz. Tarım bakanımız Mehdi Eker'in açılışını yapacağı festivalde 500 bin çiçek dağıtacağız. "dedi.

(SE-SÇ-Y)

05.05.2007 15:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title