Haberler

Antalya'da Yerel Yönetimler

Antalya Kepez Belediyesi'nin İnternet Sitesi Yenilendi. Haberlerin Yazılı ve Görsel Şekilde, İhalelerin, Duyuruların ve Kepez Harita Gibi Hizmetlerin Yer Aldığı "Www.kepez-bld.gov.tr" İnternet Sitesiyle Kepez'deki Değişim Dünyaya Tanıtılacak.

Antalya Kepez Belediyesi’nin internet sitesi yenilendi. Haberlerin yazılı ve görsel şekilde, ihalelerin, duyuruların ve Kepez harita gibi hizmetlerin yer aldığı “www.kepez-bld.gov.tr” internet sitesiyle Kepez’deki değişim dünyaya tanıtılacak.

Beldeyi fiziki alanda çağdaş bir hale getiren Kepez Belediyesi, teknolojiyi de yakından takip ediyor. Kepez Belediyesi, geniş kitlelere ulaşma araçlarından biri olan ve milyonlarca kişinin kullandığı internete de yatırım yapıyor. Kepez’de fiziki mekanda ve kültür ve sanat alanında yaşanan değişim “www.kepez-bld.gov.tr” internet sitesinde de yaşanıyor. Mevcut internet sitesi, ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle yenilendi.Yapılan değişiklerle içerik olarak zenginleşen internet sayfasında bir çok yenilik yer alıyor. Şimdi dünyanın her yerinden Kepez Belediyesi’nin, haberleri, fotoğrafın yanı sıra ve görüntülü olarak da takip edilebilecek. Yine internet sayfasında iki ayda bir yayınlanan belediyenin çalışmalarının yer aldığı “Kepez Bülten” de elektronik ortamda okunabilecek. Duyuruların ve ihalelerin yer alacağı internet sayfasında, Kepez Harita hizmeti de yer alacak. Kepez Harita ile beldedeki mahallelerde aradığınız veya gitmek istediğiniz yeri rahatlıkla bulabileceksiniz.

“www.kepez-bld.gov.tr” sayfasında, Kepez Belediye yönetiminin, meclis üyelerinin, mahalle muhtarlarının fotoğraflı tanıtıcı bilgileri de yer alacak. Kepez Belediyesi’nin hizmetleri ve projeleri hakkında bilgilerin bulanacağı internet sayfasında, belediyenin birimlerini ve belediye işlemleriyle ilgili de bilgileri de görebileceksiniz.

Teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, beldede yaşanan değişimi, yaptıkları yeniliklerle internet sayfalarına yansıttıklarını söyledi. internetin, geniş kitlelere ulaşma araçlarından biri olduğunu anımsatan Öner, “Kepez’de yaşanan değişimi, yenilikleri, yatırımları yenilenen internet sayfamızla dünyaya tanıtacağız.” dedi.

(AT-Y)

13.01.2007 15:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title