Haberler

Antalya'da Yerel Yönetimler

Antalya Kepez Belediyesi, Belde Halkına Açık Havada Spor Yapma İmkanı Sunan Fitness Aletlerini, Menzil Sitesi'ndeki Recep Gürbüz Parkı'na ve Revize Edilen Çamlıbel Mahallesi'ndeki Şehit Piyade Çavuş İsmail Aksoy Parkı'na da Yerleştirdi. Fitness Aletlerin Yerleştirilmesi, En Çok Yaşlıları Sevindirdi.

Antalya Kepez Belediyesi, belde halkına açık havada spor yapma imkanı sunan fitness aletlerini, Menzil Sitesi’ndeki Recep Gürbüz Parkı’na ve revize edilen Çamlıbel Mahallesi’ndeki Şehit Piyade Çavuş İsmail Aksoy Parkı’na da yerleştirdi. Fitness aletlerin yerleştirilmesi, en çok yaşlıları sevindirdi.

Kepez Belediyesi, Antalya’da bir ilk olarak başlattığı fitness parkların sayısını artırıyor. Kepez halkının yoğun ilgisi nedeniyle fitness aletleri, hem yeni yapılan, hem de revize edilen parklarda hizmete giriyor. Kepez Belediyesi, yeni yaptığı parklara yerleştirdiği fitness aletlerini, yoğun istek üzerine onardığı parklara da koymaya başladı. Bu amaçla, Menzil Sitesi’nin yanındaki Recep Gürbüz Parkı’na fitness aletleri konuldu. Şimdi Menzil Sitesi sakinleri, açık havada spor yapmanın sevincini yaşıyor. Site sakinleri de, kendilerine açık havada spor yapma imkanı sunan fitness aletleri hizmetinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e teşekkür etti.

Bu arada, baştan sona yeniden revize edilen Çamlıbel Mahallesi’ndeki Şehit Piyade İsmail Aksoy Parkı da hizmete girdi. Mini bir süs havuzun da bulunduğu parkta, spor aletleri de yer alıyor. Parklara fitness aletleri konulması en çok yaşlıları sevindirdi. Yaşlılar, parklarda hem dinleniyor, hem de fitness aletlerinde egzersiz yapıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, fitness parkların, yeni yapılan ve onarılan parklara yerleştirilmeye devam edeceğini bildirdi.

(AT-Y)

19.03.2007 17:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title