Haberler

Antalya'da Yaşayan Serikliler Yemekte Bir Araya Geldi

Antalya’da yaşayan Serikliler Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın organize ettiği yemekte bir araya geldi.

Antalya'da yaşayan Serikliler Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın organize ettiği yemekte bir araya geldi.

Serik'te gerçekleşen yemeğe Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Bekir Kumbul, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mesut Kocagöz, Avukat Cengizhan Gököz, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Antalya'da görev yapan muhtarlar ve birçok Serikli vatandaş katıldı.

Gecede, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ortak Paydalarının Serik Olduğunu söyledi. Çalık, "Bugün burada farklı partilerden farklı görüşlerden dostlarımız var siyaset yapmıyoruz hepimizin toplanma amacı Serik. Bugün burada siyaset değil Serik'i konuşacağız. Biz AK Parti belediyesi olmamıza rağmen asla particilik yapmıyoruz. Her görüşe her düşünceye değer veriyoruz" dedi.

Tapu müjdesi

Başkan Çalık, Serik'in en büyük sorunu olan mülkiyet sorunun büyük bir bölümünün çözüldüğünü dile getirerek, "Serik değişip gelişiyor. Serik'in en büyük sorunu tapu ve su sorunu. Tapu sorunu 70 yıllık bir sorun. İlçemizin gelişmesinin önündeki en büyük engel Mülkiyet sorunu olmuş. Ankara'ya çok kez gittik geldik ve hamt olsun sonuna geldik çok yakında tapu sorununu çözüyoruz. Tapuları dağıttığımız gün Serik in gelişmesinin önündeki en büyük engeli ortadan kaldırmış olacağız. Su sorunun çözümü içinde oldukça mesai harcadık onda da büyük ilerleme kaydettik inşallah en yakın zamanda Serik'i tatlı suyla buluşturacağız."

Kentsel dönüşüm projesine de destek isteyen Çalık, "Kentsel dönüşüm olmazsa olmazlarımızdan. Sizden isteği insanlarla görüşerek bu değişime destek vermeniz. TOKİ yapacak ancak özel bir proje olacak" diye konuştu.

Kumbul'dan Çalık'a destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Bekir Kumbul da "Serik zor yerdir. Serik'te hizmet etmekte zordur fakat Serik her geçen gün gelişiyor. Her alanda gelişme gösteriyor. Tabi ilçemizin geçmişten gelen çok köklü sorunları var bunları çözmek o kadar kolay olmuyor zaman alıyor. Köprüler yapıldı ulaşım rahatladı. Antalya'dan çıktığımda 32 dakika da Karadayı daki evimde oluyorum. Şimdi iki yol birden var buraya da sahil yolundan geldim" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediye Başkanvekili Mesut Kocagöz ise, bu tür toplantıların çok daha sık yapılması gerektiğinin altını çizdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Çalık AK Parti Serik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title