Haberler

Antalya'da Yakıt Denetimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Ekibi, Kış Sezonu Nedeniyle Katı ve Sıvı Yakıt Denetimlerini Sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekibi, kış sezonu nedeniyle katı ve sıvı yakıt denetimlerini sürdürüyor.

Antalya'da izinsiz satışa sunulan 8,5 ton kömür ele geçirildi. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler katı ve sıvı yakıt satış bayileri ile resmi kurumlar, oteller, fırın ve mandıralar gibi tüketim noktalarında denetimi aralıksız sürdürüyor. Muratpaşa Belediyesi sınırları içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde izinsiz satışa sunulan 8,5 ton kömür ele geçirildi. Satış yapan işletmeye 2 bin 500 YTL para cezası uygulandı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Yetkilileri, tüketicilerden katı ve sıvı yakıt ihtiyaçlarını büyükşehir belediyesi tarafından izin belgesi düzenlenmiş bayilerden temin etmeleri ve analiz raporu almalarını istedi. Yetkililer, denetimlerin süreceğini bildirdi.

(AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title