Haberler

Antalya'da Vergi Haftası Etkinlikleri

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Düzenlenen Vergi Haftası Etkinliklerinde Kültür Evi Önünde Bulunan Atatürk Anıtı'na Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban Çelenk Koydu.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen vergi haftası etkinliklerinde Kültür Evi önünde bulunan Atatürk Anıtı'na Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban çelenk koydu.

Bu yıl 19-24 Şubat tarifleri arasında kutlanan 18. Vergiler haftası, Antalya'nın turistik ilçesi Manavgat'ta Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban Kültür evi önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Törenin ardından Antalya Serbest Muhasebeciler Odası Manavgat Temsilcisi Ahmet Şahin ve oda üyelerine tek tek çiçek vererek haftalarını kutlayan Çoban, verginin Türkiye'nin gelişmesinde önemli bir rolünün olduğunu söyledi. Özellikle ilköğretimden itibaren çocuklara verginin öneminin vurgulanmasını söyleyen Çoban, "Vatandaşlarımızın verginin önemini iyi kavramalılar. Bir ülkenin gelişmesi vergi gelirlerine bağlıdır. Manavgatta bulunan 180 işyerinden 65 tanesini denetledik ve 7400 zarf açtık. Bu zarflardan 148 milyarlık fişin geçersiz olduğunu belirledik. Vergi borcu bulunan 48 kişiye de yurt dışı yasağının çıkmasını sağladık. Bu 48 kişiden bir çoğu turizmle uğraşan mükellefler"dedi.

(AK-SE-SÇ-Y)

19.02.2007 18:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title