Haberler

Antalya'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Antalya-kemer Karayolunda Peş Peşe Meydana Gelen 2 Ayrı Trafik Kazasında Biri Ağır 3 Kişi Yaralandı.

Antalya-Kemer karayolunda peş peşe meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Kemer İlçesi'nden Denizli'ye gitmekte olan Nurettin Koçkaya (30) yönetimindeki 20 YE 969 plakalı otomobil, Göynük Beldesi Değirmendere mevkiinde, sürücünün aşırı hız ve yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Otomobilde bulunan Nurettin Koçkaya ve Yasemin Alasungur, hafif şekilde yaralandı. Olay yerinde bulunan Bekir Yıldırım isimli vatandaş, 112'yi arayarak yaralılar için ambulans istedi. Kaza yerine gelen 112 görevlileri yaralılara müdahale ederken, bu kez Süleyman Küçükoğlu yönetimindeki 34 ZTP 40 plakalı otomobil, 112 görevlilerini taşıyan 07 GJ 081 plakalı ambulansa arkadan çarptıktan sonra yaralılara yardım eden Bekir Yıldırım'a çarptı. Yaralanan Bekir Yıldırım ve otomobilde bulunan Yasemin Alasungur ile sürücü Nurettin Koçkaya, Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumunun ağır olduğu belirtilen Bekir Yıldırım hayati tehlike kaydıyla Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, kazaya karışan ikinci otomobilin sürücüsü Süleyman Küçükoğlu kazayı yara almadan atlattı.

(MSB-AT-SÇ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title